2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Μαχητές Πειραματικό | Αποδεσμεύονται Βογιατζής και Χατζημιχαηλίδης


Μετά από μια πολυετή παρουσία και με τη βαλίτσα γεμάτη  τίτλους δυο από τους στυλοβάτες της μέχρι τώρα πορείας του Πειραματικού και έπειτα Μαχητών Πειραματικού , στη Β' εθνική κατηγορία , αποχωρούν με αποδέσμευση και μετά από συμφωνία και των δυο πλευρών οι Λέανδρος Βογιατζής και Νίκος Χατζημιχαηλίδης .
Δυο παίκτες που εκτός από την πού καλή απόδοση ήταν και από τους καλύτερους χαρακτήρες και εμπνευστές της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας. Ο Λέανδρος από το τοπικό πρωτάθλημα και ο Νίκος στην εθνική κατηγορία .
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *