ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μαχητές Πειραματικό | Ανεβαίνει επίπεδο με Σικαλίδη| Δηλώσεις | Ανακοίνωση


Μια μεγάλη μεταγραφή από την ομάδα των Πεύκων , η οποία ανεβαίνει επίπεδο με τον Μπάμπη Σικαλίδη να δίνει περισσότερη ποιότητα και δύναμη στην ομάδα.

Ο Μπάμπης Σικαλίδης είναι γεννημένος στις 29/02/1992 και αγωνίζεται στις θέσεις  4-5.

Οι πρώτες του δηλώσεις στο GrSpotakia: 

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΜΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σε μια γεμάτη χρόνια, σ ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στη Β εθνική.
Στη συνέχεια με προσέγγισε η ομάδα των ΠΕΥΚΩΝ. Μια απο τις πιο δυνατές ομάδες με τις πιο οργανωμένες διοικήσεις στην πόλη.
Οι υψηλές φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας, με τους οποίους ταυτίζομαι απόλυτα, έπαιξαν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή μου, η οποία μπορώ να πω ότι ήταν εύκολη.
Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά μακρυά από τραυματισμούς, μόνο υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.


Η ανακοίνωση της ομάδας των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων: 

Δεν ήταν εύκολο το έργο της Διοίκησης καθώς μετά την περσινή του χρονιά ο Μπάμπης  Σικαλίδης μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Εμείς όμως δείξαμε από την αρχή ότι τον θέλουμε πολύ και αυτό μέτρησε στην απόφαση του παίκτη. Έτσι με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μπάμπη Σικαλίδη στην ομάδα των Μαχητών Πειραματικό για τη σεζόν 2019-2020. Ο Μπάμπης αν και μπορεί να μην έχει περάσει τα 30,  έχει όμως μεγάλη εμπειρία στην Α2 και τη Β Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Ερμή Λαγκαδά, Αία Ευόσμου, Πευκοχώρι και Χαλκηδόνα. Ο δυναμικός forward-center θα δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση και θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην ομάδα του coach Χατζηκυριακίδη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.


0 Comentarios