Μακεδονικός | Ακόμη ένας πύργος στη ρακέτα

Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υψηλόσωμο center Ηλία Τσίογκα.

Ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζέφυρου έχοντας γεμάτες αγωνιστικά χρονιές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Κ.Νεάπολης, Ερμή Λαγκαδά και Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας.


Άρης | Κουλιού Ιωάννα και Κουλιού Δάφνη στα κίτρινα

Ο Άρης ανακοινώνει την απόκτηση της Κουλιού Ιωάννας (2002) και Κουλιού Δάφνη (2004) , οι οποίες θα αγωνίζονται για τη φετινή σεζόν, 2019-20 ,  με την ομάδα των νεανίδων και κορασίδων αντίστοιχα .

Τι δήλωσε η Ιωάννα Κουλιού :
Κατ αρχήν χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ εγώ και η αδελφή μου . Το εμπόδιο που μας έβαλε ο Παναθλητικός προσπαθώντας να μας στερήσει , αυτό που αγαπάμε , ξεπεράστηκε χάρη στην προσπάθεια του πατέρα μας.
Θέλαμε να έρθουμε στην ομάδα του Άρη , που θεωρώ είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ στην πόλη και έτσι ένα από τα όνειρά μας να γίνει πραγματικότητα.
Πιστεύω ότι και ο Άρης μας ήθελε και έκανε με τη σειρά του ότι μπορούσε για να μας αποκτήσει.
Είναι τιμή μας και πιστεύω τιμή κάθε αθλητή να φοράει αυτή τη φανέλα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας για την τιμήσουμε.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση αποκλειστικά την Ελεάνα Γιαννάτση ,η οποία ήταν η μοναδική από τον Παναθλητικό που ενδιαφέρθηκε και με στήριξε ηθικά και έμπρακτα κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου . Φυσικά τις φίλες και συμπαίκτριες μου που θα συναντιόμαστε στα γήπεδα με.διαφορετικές φανέλες.
Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές που  μου έμαθαν μπάσκετ  , Σίμο Συρόπουλος και Τσαμπούρη Παναγιώτα οι οποίοι ποτέ δε με εγκατέλειψαν και ήταν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές της μπασκετικής μου πορείας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες , προπονητές και παίκτες άλλων σωματείων που ενδιαφερθηκαν αυτές τις μέρες να βοηθήσουν ανιδιοτελώς για να συνεχίζω να αγωνίζομαι .
Τέλος ευχαριστώ τον Άρη που μου έκανε την τιμή να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *