2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Μαχητές Πειραματικό| Επιτυχία παρά την ήττα |Φωτορεπορτάζ


Ήταν ένας τελικός τον οποίο αν και έχασαν δίκαια από την ομάδα του Αία Ευόσμου, με 47-71, οι Μαχητές Πειραματικού δεν μπορούν παρά να είναι ικανοποιημένοι και επιτυχημένοι. Ήταν ένας τελικός στον οποίο πήραν μέρος οι κατά γενική ομολογία καλύτερες ομάδες του θεσμού . 
Ο Αίας ήταν καλύτερος και νίκησε . Πήρε την πρώτη θέση στους νέους της ΕΚΑΣΘ . Αυτό φυσικά δε μειώνει την καταπληκτική πορεία και προσπάθεια της ομάδας των Πεύκων , σε ένα θεσμό που φέτος, αλλά και εδώ και χρόνια, τελειώνει εκεί.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *