2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Βραβεύσεις Μακεδονικού σε Μύθου,Ιωαννίδη,Γουναρίδη , Κυριτσόπουλο | Pics


Τελευταία αγωνιστική φέτος για την ομάδα του Μακεδονικού στη Β' εθνική  , ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ' εθνική κατηγορία .
Πριν από την έναρξη του αγώνα με το Στρατώνι ο Μακεδονικός βράβευσε για την προσφορά τους στο σύλλογο τους Δημήτρη Μύθου , αντίπαλο σήμερα. Τον Σταύρο Γουναρίδη νυν προπονητή του ανδρικού και εφηβικού και παιδικού . Τον Δημήτρη Ιωαννίδη ο οποίος ως προπονητής με στα μικρά τμήματα της ομάδας πρόσφερε τα μέγιστα . Το γιατρό της ομάδας Κυριτσόπουλο Κώστα.
Δείτε τις φωτογραφίες των απονομών από το GrSpotakiaΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *