ΓΣ Μενεμένης : Νίκη με το μυαλό στη Δ. Ζούνη

Με αρκετές απουσίες και το μυαλό στην συμπαίκτρια τους Δήμητρα όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, διεξήχθη ο αγώνας  με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου .

Παρ' όλες τις απουσίες, η ομάδα του Χρήστου Σάββα  πήρε άλλη μια νίκη και κρατάει το αήττητο σερί , για πρώτη φορά στην ιστορία της . Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης σε ένα εντός έδρας.


Τέλος σύσσωμο το σωματείο και  οι αθλητές/τριες του ΓΣ Μενεμένης εύχονται στη Δήμητρα γρήγορη ανάρρωση

Δεκάλεπτα: 10-7, 18-23, 24-42, 32-62

Διαιτητές: Αναστασιάδης Γ.-Τσαρδούλιας Χ.
Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Ντάλης): Τακίδου, Προβατάρη 2, Τσούλε 1, Πατσίδου 4, Χύσα 2, Ακριτίδου 3, Μακαρίδου 10, Ανδριοπούλου 6, Πεκιαρίδου 4, Λιόζου, Νεραντζίδου. 
ΓΣ Μενεμένης (Σάββας-Σάββα): Παπαρέντη 10, Παυλίδου 9(1), Παναγιωτίδου 6, Αναστασιάδου 12, Γεράκου 10, Σιδηροπούλου 4, Δεληγιάννη 11.Βραβεύσεις Μακεδονικού σε Μύθου,Ιωαννίδη,Γουναρίδη , Κυριτσόπουλο | Pics


Τελευταία αγωνιστική φέτος για την ομάδα του Μακεδονικού στη Β' εθνική  , ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ' εθνική κατηγορία .
Πριν από την έναρξη του αγώνα με το Στρατώνι ο Μακεδονικός βράβευσε για την προσφορά τους στο σύλλογο τους Δημήτρη Μύθου , αντίπαλο σήμερα. Τον Σταύρο Γουναρίδη νυν προπονητή του ανδρικού και εφηβικού και παιδικού . Τον Δημήτρη Ιωαννίδη ο οποίος ως προπονητής με στα μικρά τμήματα της ομάδας πρόσφερε τα μέγιστα . Το γιατρό της ομάδας Κυριτσόπουλο Κώστα.
Δείτε τις φωτογραφίες των απονομών από το GrSpotakiaΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *