Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Παρουσιάσεις και απονομές στο ημίχρονο Αίας- Μακαμπή | Vid - Pics

Μια μίνι γιορτή για όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Ευόσμου για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής με την ομάδα της Μακαμπή. 
Συγχρόνως με το Preview  βίντεο για τη φετινή σεζόν , ο σύλλογος βράβευσε τους χορηγούς και έγινε παρουσίαση της ομάδας .
Ο κόσμος της ομάδας για ακόμη μια χρονιά γέμισε το γήπεδο και ο πρόεδρος , Βασίλης Τέντσος ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κυρίου Σούλα, κανόνισε να υπάρχει μπουφές με κεράσματα και αναψυκτικά , τα οποία απόλαυσαν όλοι στο τέλος του αγώνα .
Ο σύλλογος τίμησε τους χορηγούς , ευχαρίστησε για την συνεργασία το GrSpotakia  .
Μίλησαν ο Χρήστος Παπασωτηρίου και ο προπονητής του Αία , Γυμνόπουλος Φοίβος ο  οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες και τους φιλάθλους .
Μια μίνι γιορτή με πολύ περιεχόμενο .


Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας από το GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *