Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Κουγιουμτζίδης Ηλίας : Ψηλότερα στη βαθμολογία| Vid-Pics

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος , Μαχητές  Πειραματικό και Ανατόλια έχουν πετύχει τους στόχους τους και την Κυριακής , 5/5/2019 - 17:00  , στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' εθνικής θα αναμετρηθούν στο ΔΑΚ Πεύκων .
Παρ όλα αυτά καμιά από τις δυο ομάδες δε θέλει να χάσει και θα διεκδικήσει τη νίκη για τους δικούς της λόγους . Οι Μαχητές Πειραματικό γιατί θέλουν να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και το Ανατόλια προφανώς για λόγους γοήτρου.

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο Βοηθός προπονητή των μαχητών Πειραματικού , Ηλίας Κουγιουμτζίδης :
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *