Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Πρώτο βήμα πρόκρισης για τους Νέους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων| Φωτορεπορτάζ από το GrSpotakiaΜε διαφορά 13 πόντων έφυγαν στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των νέων οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , οι οποίοι επιβλήθηκαν των Γαλάζιων με 60-73.
Αν και στην αρχή φάνηκε ότι η ομάδα των Πεύκων θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη , οι Γαλάζιοι αντιστάθηκαν και ενώ έχαναν με μεγάλη διαφορά  , πέρασαν μπροστά στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο 36-33.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν  τον Καραγιαννίδη , ο οποίος τραυματίστηκε στο ώμο , στο ίδιο σημείο του γηπέδου στο οποίο έχασαν και οι Γαλάζιοι των ψηλό τους ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και σταδιακά οι Μαχητές Πειραματικό έβρισκαν πιο εύκολα το δρόμο προς το καλάθι και αύξαναν τη διαφορά , με αποτέλεσμα να πάρουν στο τελευταίο δεκάλεπτο διψήφια διαφορά πόντων και ένα καλό προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης στα Πεύκα.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *