ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Δύσκολη και αγχωτική νίκη με Μέγα ΑλέξανδροΕίναι αυτό που λέμε : Αν δεν παίξεις μπάσκετ ...δεν κερδίζεις . Τι κι αν είναι αποδεκτό απ ' όλους ότι οι Μαχητές Πειραματικού  έχουν καλύτερες μονάδες από τον πρώτο σημερινό αντίπαλό τους ΓΣ Μέγα Αλέξανδρο . Σήμερα δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση και σε συνδυασμό με την αστοχία κόντεψε να γίνει η πρώτη έκπληξη στο φετινό Final4  των νέων της ΕΚΑΣΘ.
Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου ήταν διαβασμένη και κράτησε μακρυά από το καλάθι της την ομάδα των Πεύκων , η οποία κυνηγούσε στο σκορ για 35 λεπτά . Σε εκείνο το σημείο ήταν που είχαμε την πρώτη ισοπαλία , μετά από πολύ ώρα στο παιχνίδι.
Στα 3 και 14 από το τέλος του αγώνα η ομάδα των Πεύκων πήρε το προβάδισμα με την ελάχιστη διαφορά το οποίο και κατάφερε να κρατήσει έως και το τέλος το οποίο ήρθε με ένα τρίποντο - ανάσα από τον Παλιαχάνη .
Στο αυριανό παιχνίδι οι Μαχητές Πειραματικό αγωνίζονται με τον ηττημένο του 2ου αγώνα Αίας Ευόσμου - Αναγέννηση Νέου Ρυσίου  στις 19:30.

Δεκάλεπτα :24-21, 47-40, 58-52,65-68

0 Comentarios