Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Ξεκίνησε η οργάνωση για την επόμενη χρονιά στον γυναικείο Άρη


Ακριβώς μετά το Πάσχα ξεκίνησε η οργάνωση της ομάδας του γυναικείου Άρη για την επόμενη χρονιά με πολλά καινούρια πρόσωπα σε νεανίδες -  κορασίδες  και φυσικά με πολύ όρεξη .
Σίμος Συρόπουλος ,Βασίλης Πανουτσακόπουλος και Γιώργος Σταμολάμπρος  , από νωρίς φέτος , ξεκινούν την προσπάθεια για δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα τμήματα του συλλόγου .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *