2ο τουρνουά μπάσκετ νεανίδων " Waterfall Magic Basket "

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εδεσσαϊκός διοργανώνει το τουρνουά  "Waterfall Magic Basket" . Η επιτυχημένη συνταγή της περσινής χρονιάς , με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού , που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος , αλλά και του τόπου τους , παίρνει σάρκα και οστά και φέτος .

Τέσσερις από τους καλύτερους και ποιοτικότερους συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα .
Με πρώτους τους διοργανωτές που με προσωπικό αγώνα προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο για την περιοχή τους , Εδεσσαϊκός.
Δεύτερη ομάδα , η οποία δε χρειάζεται πολλές συστάσεις και τι αντιπροσωπεύει στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ , Άρης
Τρίτη η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης η οποία πήρε για άλλη μια χρονιά , φέτος το εισιτήριο για να αγωνιστεί στην Α2 γυναικών και η οποία παρουσιάζει, πάντα υπό την επίβλεψη του Nedim Kara Ahmet , ένα αξιόπιστο και δυνατό σύνολο , Ασπίδα Ξάνθης 
Τέταρτη η ομάδα του Ορφέας Νέου Σκοπού , η ομάδα του Γιώργου Καράγκουτη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια συνεχόμενη …

Αίας Ευόσμου - ΒΑΟ 111-55 Κ21 | Φύλλο αγώναΜε επιβλητική νίκη απέναντι στην ομάδα του ΒΑΟ κλείδωσε την πρόκριση στο Final4  νέων της ΕΚΑΣΘ ο Αίας Ευόσμου .
Δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση για την ομάδα του Αία μιας και πήρε μέρος και στο περσινό Final4 , στο οποίο κατέλαβε την 2η θέση .


Φύλλο αγώνα

Δεκάλεπτα : 28-12, 46-29, 71-44, 111-55

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γυμνόπουλος-Κόρκας) : Σαββίδης 8(2), Βαρδής 3, Παντόπουλος 9(1), Λαζαρίδης 22(4), Μπαλτζόπουλος 14(1), Τσαούσης 12(1), Καρασίμος 2, Περιστεράκης 4, Σεκαδάκης 5(1), Νέσης 12(1), Μπρουκς 20(1)

ΒΑΟ (Νομικός) : Ταζόπουλος 15(2), Γαλατσόπουλος 8(2), Πυδαράκης 13(1), Ζαχαρίας 6(1), Γκούθας, Μέρμιγκας, Μαγης 5, Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης 2, Παπαμαργαρίτης 6ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *