Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Future Legends 1st International Basketball Tournament |Δείτε το βίντεο και το πρόγραμμαΠΗΓΗ : iraklis-bc.gr

Kορυφαία ταλέντα του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα δώσουν το παρόν στο Future Legends 1st International Tournament, που θα γίνει το τριήμερο 19-21 Απριλίου στο Ιβανώφειο. Πρόκειται για τουρνουά Παιδικών ομάδων που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του Μπάσκετ, καθώς σε αυτό θα μετέχουν η Εθνική μας Ομάδα Παίδων, η Εθνική Ομάδα Παίδων της Πολωνίας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ φυσικά, και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών.Αντιλαμβάνεται κανείς τη σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για παρουσία δύο Εθνικών Ομάδων και δύο Συλλόγους που δουλεύουν σκληρά για την ανάπτυξη σε αυτές τις ηλικίες. Η... συσσώρευση ταλέντου που θα υπάρχει το τριήμερο αυτό στο Ιβανώφειο είναι αναμφισβήτητη, ενώ οι αγώνες - αξίζει να σημειωθεί - θα μεταδοθούν από το κανάλι του Ηρακλή στο διαδίκτυο (Youtube) προκειμένου να δουν όλοι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μερικά απ' τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!Το 1st International Tournament "Future Legends" είναι μια ακόμη προσπάθεια που δείχνει τις προθέσεις του Ηρακλή για να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα την ανάπτυξη του, από τα τμήματα υποδομής ως την ανδρική ομάδα, αλλά και παράλληλα να "υπενθυμίσει" ότι παραμένει ο Σύλλογος που "έδωσε" στο Ελληνικό Μπάσκετ μερικούς απ' τους μεγαλύτερους αστέρες της νέας γενιάς (Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Σχορτσανίτης κ.α.) που του έδωσαν τεράστιες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟΠαρασκευή 19/4

17.00 Πολωνία - Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

18.45 Τελετή Έναρξης

19.30 Ελλάδα - ΗρακλήςΣάββατο 20/4

17.00 Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών-Ηρακλής

18.45 Διαγωνισμοί Καρφωμάτων και Τριπόντων

19.30 Ελλάδα - Πολωνία ΚυριακήΚυριακή 21/4

12.00 Ελλάδα - Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

13.45 Τελετή λήξης

14.30 Πολωνία - Ηρακλής

* Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τουρνουά θα υπάρξει με επόμενη ανακοίνωση.  Παιδιά ως 14 ετών δωρεάν, όπως και οι Ακαδημίες που θα έρθουν οργανωμένα στο τουρνουά, κατόπιν συνεννόησης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *