Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης 41-66 Κύπελλο γυναικών 2019-20 HL

Θετικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις του γυναικείου μπάσκετ του Άρη , μιας και σήμερα έκανε την πρώτη του νίκη για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας , μέσα στην έδρα του Απόλλων Καλαμαριάς.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα  και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Χουάν Μπρουκς : Η Κυριακή είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που προηγείταιΜετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος , εναντίων της ΜΕΝΤ, ο Χουάν Μπρουκς δήλωσε στο GrSpotakia :
Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη,  ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και στο ρυθμό που θέλουμε να παίζουμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας κάνει τεράστια προσπάθεια στις προπονήσεις και εμείς οι αθλητές έχουμε πειστεί από τον προπονητή μας, πως για να φτάσουμε  ψηλά πρέπει να ήμαστε αφοσιωμένοι  συγκεντρωμένοι από την Δευτέρα μέχρι το Σάββατο στις προπονήσεις.  Η Κυριακή είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που προηγείται.
Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που επιχειρεί κάτι διαφορετικό στις κατηγορίες αυτές, που όλοι μας  έχουμε ένα όραμα και προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο να το πετύχουμε.
Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά κ κάθε μέρα να  να βελτιώνουμε την εικόνα μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *