Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Χουάν Μπρουκς : Η Κυριακή είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που προηγείταιΜετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος , εναντίων της ΜΕΝΤ, ο Χουάν Μπρουκς δήλωσε στο GrSpotakia :
Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη,  ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και στο ρυθμό που θέλουμε να παίζουμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας κάνει τεράστια προσπάθεια στις προπονήσεις και εμείς οι αθλητές έχουμε πειστεί από τον προπονητή μας, πως για να φτάσουμε  ψηλά πρέπει να ήμαστε αφοσιωμένοι  συγκεντρωμένοι από την Δευτέρα μέχρι το Σάββατο στις προπονήσεις.  Η Κυριακή είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που προηγείται.
Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που επιχειρεί κάτι διαφορετικό στις κατηγορίες αυτές, που όλοι μας  έχουμε ένα όραμα και προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο να το πετύχουμε.
Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά κ κάθε μέρα να  να βελτιώνουμε την εικόνα μας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *