Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Κουγιουμτζίδης Ηλίας :Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλουν να βάλουν οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων . Μετά και την τελευταία , εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας , οι Μαχητές Πειραματικό προετοιμάζονται εντατικά για το θετικό αποτέλεσμα , μέσα στην έδρα της Γέφυρας .
Η Γέφυρα η οποία κάνει καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής ο βοηθός προπονητή , Ηλίας Κουγιουμτζίδης .ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *