Θανάσης Γαϊτάνης : Από την απογοήτευση στην ικανοποίηση από τον Αία ΕυόσμουΟ Θανάσης Γαϊτάνης δε χρειάζεται συστάσεις . Γνωστή φυσιογνωμία στα κλειστά της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και μέσα στον μπασκετικό χώρο από κούνια.
Οικογενειακώς η αγάπη για το άθλημα είναι διάχυτη μιας και όλοι στην οικογένεια ασχολούνται ,σε εθνικό επίπεδο , με το άθλημα.
Οι κόρες του Ανθή και Ελευθερία στο γυναικείο μπάσκετ, γνώρισαν χαρές και πρωταθλήματα με τις ομάδες του Παναθλητικού Συκεών, των Τιτάνων Δράμας αλλά και της Ολύμπια Λάρισας , η Ελευθερία διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.
Το παράπονο της οικογένειας στη μη στήριξη της Ανθής και της Ελευθερίας , από την ομάδα που τις ανέδειξε αλλά και την ανέδειξαν είναι φανερό , μιας και από κουβέντες που έχουν γίνει και από αναρτήσεις του ίδιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,  στους τελευταίους τραυματισμούς η ομάδα της Δράμας φαίνεται ότι δεν στάθηκε δίπλα τους . 
Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση .
Αντίθετα , φαίνεται ότι ο Βαρδής Γαϊτάνης , γιος του Θανάση , στον τραυματισμό που του έτυχε, βρήκε την πλήρη συμπαράσταση , ηθική και έμπρακτη , από την ομάδα του Αία Ευόσμου και τον Πρόεδρο της ομάδας , Τέντσο Βασίλη .
Διαβάστε τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , απ όπου φαίνεται η πίκρα από τη μια και η ικανοποίηση του γονιού από την άλλη.

Thanasis Gaitanis
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ. ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Όλοι οι συμπαίκτες του και οι φίλοι του στο πλευρό του Βαρδή στην κλινική. Η διοίκηση διά του προέδρου κ.Τέντσου ανέλαβε όλα τα έξοδα της επέμβασης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι νεόκοποι παραγοντίσκοι στα μέρη μας και να παραδειγματίζονται. Τέλος πάντων ας τα αφήσουμε αυτά προς το παρόν , λόγω των ημερών. 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


0 Comentarios