Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Αίας Ευόσμου | Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία με Λεύκιππο Ξάνθης


Δεν ανακαλύψαμε την σελήνη ούτε θα πούμε κάτι καινούριο και έξυπνο, δυστυχώς επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας όλη την εβδομάδα και το παιχνίδι μας ,με την κατά τα άλλα, πολύ συμπαθή και καλή ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης, δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και από τους πρωταγωνιστές τους παίκτες, αλλά από τους ανθρώπους (διαιτητές) που κάνουν την εμφάνισή τους πάντα όταν διακυβεύεται ένας στόχος και γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των επιτυχιών ή των αποτυχιών των ομάδων.
Ο Κος Ζαχαριάδης και η Κα  Λάλλα έκλεψαν την παράσταση και μαζί την θέση μας για τα μπαράζ για την Β' εθνική .
Ελπίζουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αφήσουν τους παίκτες να κερδίσουν η να χάσουν τα παιχνίδια και όλοι οι σύλλογοι να παίξουν για την αξιοπιστία τους!!

ΥΓ: Ήμαστε περήφανοι για τους νεαρούς αθλητές μας και για τους προπονητές μας για την πορεία τους και για εμάς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ
Η Διοίκηση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *