Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Παπαβασιλείου Δημήτρης : Να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε τη νίκη

Μετά την εκτός έδρας νίκη τους με τη Γέφυρα , οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , θέλουν να κάνουν ακόμη μια καλή εμφάνιση απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της ΧΑΝΘ.
Η ομάδα των Πεύκων έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και επόμενος στόχος της , είναι πλέον οι καλές εμφανίσεις και η , όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητή της ομάδας , Παπαβασιλείου Δημήτρης  στο GrSpotakia :

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *