Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.ΠΑΟΚ - Άρης 51 - 65 U16M ΕΚΑΣΘ 2018 - 19 HL| Φύλλο αγώνα

ARIS School of Basketball

Δεκάλεπτα: 21-14, 29-36, 41-52, 51-65

Διαιτητές: Καντερές-Στούμπος

ΠΑΟΚ(Ροδάς-Ντίκας): Τσελεπίδης, Παπαδόπουλος, Σανιώτης 8(1), Μποζίνης, Λεονταρίδης 2, Κωνσταντινίδης 6, Αστεριάδης 14(1), Σιδηρόπουλος 9, Τσιπουλίδης 6, Κούσιας 4(1), Παλαμίδας 2.

Άρης (Μπουσβάρος-Κουβάτσης): Κουτσούκος, Ζεϊμπέκης 7(1), Σκουλαριώτης, Βασίλαγας, Στυλιανού, Παπαδόπουλος, Χρυσανθάκης 11(1), Παγώνης 14, Χασάπης 2, Γεωργίου 11, Καλαιτζάκης 20(2), Μισαηλίδης.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *