Απ. Αστρεινίδης - Εθνικός Κ.Σ. : 48 - 92 | Φύλλο αγώνα | Pics

Πηγή : Εθνικός Κ.Σ.

Απόστολος Αστρεινίδης και Εθνικός Κορδελιού Ευόσμου δίδαξαν ήθος , αγάπη , ευγενή άμιλλα , φιλίες και fair play στον χθεσινό βραδινό αγώνα στο κλειστό των Αμπελοκήπων .
    Επιπροσθέτως ο φιλοξενούμενος Εθνικός Κορδελιού Ευόσμου,  δίδαξε επιπλέον και μπάσκετ , δείχνοντας τα δόντια του τόσο στους επίδοξους υπερπρωταθλητές , καθόσον πρωταθλητής ομίλου , όσο και στους υποψήφιους αντιπάλους του στην Γ1 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την νέα αγωνιστική χρονιά . Καθώς νίκησε την αρκετά αθλητική ομάδα του Απόστολου Αστρεινίδη μέσα στην έδρα του , στο κλειστό των Αμπελοκήπων  με το βαρύ σκορ 48 - 92 .
    Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους . Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζοντας μαγική εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο , παίζοντας το καλύτερο τους δεκάλεπτο φέτος , έβαζαν το ένα καλάθι μετά το άλλο . Παίζοντας μεστά και γρήγορα , κατάφεραν να κρατήσουν παθητικό μηδέν και να βάλουν 33 πόντους .    Αυτό το 00 - 33 στο πρώτο δεκάλεπτο , ήταν αρκετό για να τους χαρίσει το ροζ φύλλο αγώνα . Αλλά δεν πτόησε τους γηπεδούχους . Απεναντίας , γεμίζοντας την άμυνα στα μετόπισθεν όπου είχαν και το μεγαλύτερο πρόβλημα από τους αντίπαλους ψηλούς , και πιέζοντας ψηλά με δεύτερο γκαρντ στη θέση του άσσου , κατάφεραν να νικήσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο βάζοντας 18 πόντους έναντι 15 πόντων .
    Αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό . Οι φιλοξενούμενοι επίδοξοι υπερπρωταθλητές πάτησαν γκάζι και χωρίς να τους επηρεάσουν οι δύο βασικές τους απουσίες , όπως είχε βέβαια και ο Αστρεινίδης , νίκησαν με 48 - 92 . 
    Και για τις δύο ομάδες απομένει μία τελευταία αγωνιστική , χωρίς βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον . Οι γηπεδούχοι το μόνο που ελπίζουν είναι μήπως ανοίξουν και άλλες θέσεις μπαράζ για άνοδο στην επόμενη κατηγορία . Απεναντίας οι φιλοξενούμενοι ωσάν πρωταθλητές του ομίλου τους , περιμένουν τους αγώνες για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή με τους πρώτους των άλλων δύο ομίλων . Όπου θα πάνε χωρίς άγχος αφού ήδη έχουν πάρει το ένα εισιτήριο για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία . 
     Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ζουμπουλάκης και Κυριακού , ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Καλτσούνης και Οταμπασίδης .

Διαιτητές : Κυρίτσης , Τσακίρης 

    ΑΠ. ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ ( Τσιαμπάκος ) : Ζουμπουλάκης 17(1) , Κωτούλας 3 , Γκάζιος 6 , Κουμαρίδης 4(1) , Αθανασιάδης 8 , Κοτσανίδης 1 , Κυριακού 9(3)

   ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ. ( Νέτας ) : Οταμπασίδης 19(1) , Προδρομίδης 12(3) , Στρίμτσος 4 , Σταμίρης , Καλτσούνης 21(4) , Σταυρίδης 4 , Βατιάνης 12 , Μπρακόπουλος 10 , Χιτ 10


0 Comentarios