Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Μαχητές Πειραματικό| Pre Game Interview Μαυρίδης - Στόλης : Να αφήσουμε πίσω την κακή ήττα

Μια ακόμη καλή παρουσία, με θετικό αποτέλεσμα , θέλουν οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων και να αφήσουν πίσω την κακή ήττα της περασμένης αγωνιστικής , μέσα στο Αγρίνιο . Με νίκη η ομάδα των Πεύκων εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στη Β' εθνική , κάτι το οποίο θέλει να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ευχάριστη η παρουσία στην προπόνηση - προετοιμασία των Μαχητών Πειραματικού του Δημήτρη Στόλη , ο οποίος είναι στη φάση αποκατάστασης . ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *