Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

Μαχητές Πειραματικό| Pre Game Interview : Στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείςΦιλικό προετοιμασίας με την ομάδα της Χαλκηδόνας για την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού , για τον αγώνα της Κυριακής 17/03 , 17:00 .
Στο ρόστερ της ομάδας των Πεύκων και ο μικρός Σπρίντζιος Μιχάλης (2005) ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας .
Στα του αγώνα της Κυριακής , η ομάδα των Πεύκων θέλει να είναι αυτή που θα "γελάσει" για ακόμη μια φορά   στο τέλος και να συνεχίσει την καλή πορεία της εδραιώνοντας τη θέση της στην πρώτη τετράδα.
Από την άλλη τα Φάρσαλα , δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη μια νίκη, με σκοπό την απομάκρυνσή τους από την επικίνδυνη ζώνη.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *