Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Final4| ΜΑΣ Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 59 - 68 U19M F4 ΕΚΑΣΘ 2018 - 19 HL| Φύλλο αγωναΔεκάλεπτα: 11-21, 31-32, 49-46, 59-68

Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Πράττος-Θρασυβουλίδης
Μαντουλίδης (Νικολαϊδης Ι.-Καραμανώλης): Νικολαϊδης 18(3), Ψαθάς, Ντίαθ, Καλόγηρος 18(1), Γκύζης 9(1), Φόρογλου 17(1), Μαλανδρής, Κεραμάρης, Σίμογλου 3.

ΠΑΟΚ(Ροδάς-Ντίκας): Μητρόπουλος, Τουλούπης, Κλωνάρας 23(2), Τανούλης, Καραγιαννίδης, Κυφωνίδης, Βακουφτσής 13(1), Χαρίτογλου 11(3), Πετανίδης Κ. 13, Ιατρίδης 8, Κόνσουλας, Κώνστας.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *