Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Δήλωση Παναγιώτη Λαμπρόπουλου μετά τη νίκη του Ηρακλή με την Ελευθερία Μοσχάτου

Μετά από το νικηφόρο αγώνα του πρωταθλήματος με την Ελευθερία Μοσχάτου , η οποία ήρθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση , ο προπονητής του Ηρακλή Λαμπρόπουλος Παναγιώτης , ο οποίος ήταν και αυτός ο οποίος ανέβασε πέρσι την ομάδα στην Α1 δήλωσε στο GrSpotakia :

"Μετά το πού κακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου τίποτα δεν δούλεψε σωστά παρά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο,τα κορίτσια πείσμωσαν και χωρίς μέρα ξεκούρασης προετοιμάστηκαν αφωσιομένες για το Μοσχάτο . Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν πρωτόγνωρο , Στο παιχνίδι έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε ένταση και σε εκτέλεση . Κάποια στιγμή που "Χαθήκαμε " στο 3ο δεκάλεπτο , και είναι λογικό, είχαμε την ψυχραιμία να επιστρέψουμε στο αρχικό πλάνο και να τελειώσουμε το παιχνίδι.
Για την ομάδα μου είναι σαν να περνάμε το μήνα προετοιμασίας. περιμένω τη σταδιακή βελτίωση , παιχνίδι με παιχνίδι.
Ευχαριστούμε τους φίλους και φίλες που ήρθαν στο Ιβανώφειο να μας δούνε να παλεύουμε."


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *