ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Παναθλητικός - ΑΡΗΣ | Φύλλο Αγώνα - Α2 Μπάσκετ Γυναικών

  ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ  ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Διαβολεμένου): Βαντσιούρη 13(1), Τζήμου 2, Καραμπατζάκη 8, Τράντα 13(2), Βασιλείου 5, Κομματά 5, Σταμπή 3(1), Α...

Ο αρχηγός του Αία Ευόσμου Δημήτρης Σεκαδάκης


Ο Αίας έχει τη χαρά και το πλεονέκτημα ,εκτός από τους ένθερμους οπαδούς του να παίζουν στην ομάδα παιδιά τα οποία ο ίδιος δημιούργησε . Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο αρχηγός σήμερα , της πολύ νεανικής ομάδας του Ευόσμου , Δημήτρης Σεκαδάκης .
Διαβάστε τι δήλωσε στο GrSpotakia για την ομάδα του Αία και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας :

"Είμαι πολύ χαρούμενος και  υπερήφανος γι αυτό που συμβαίνει στον Αία, τα τελευταία 2 χρόνια. 
Ο προπονητής με την στήριξη της διοίκησης εμπιστεύεται και δίνει χρόνο, ευκαιρίες σε εμάς τους νέους δουλεύοντας πολύ και καθοδηγώντας μας. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, προσπαθώντας πάντα στο μέγιστο, από την πρώτη προπόνηση μέχρι τους αγώνες που παίζουμε.
Τέλος είμαι παιδί που ξεκίνησα από τις ακαδημίες του συλλόγου και αισθάνομαι υπέροχα που βλέπω τώρα , ως αρχηγός πλέον της ομάδας ,το γήπεδο να γεμίζει από παιδικές φωνές και από πιτσιρικάδες από τους οποίους  θα στελεχωθεί η αγαπημένη μας ομάδα."
Καλή συνεχεία σε όλες τις ομάδες κ τους αθλητές με υγεία . "

0 Comentarios