ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Παναθλητικός - ΑΡΗΣ | Φύλλο Αγώνα - Α2 Μπάσκετ Γυναικών

  ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ  ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Διαβολεμένου): Βαντσιούρη 13(1), Τζήμου 2, Καραμπατζάκη 8, Τράντα 13(2), Βασιλείου 5, Κομματά 5, Σταμπή 3(1), Α...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με το φύλλο αγώνα κορασίδων Παναθλητικός - ΗρακλήςΝα σας πω μια ιστορία. Με πήρε τηλέφωνο ο έφορος του Παναθλητικού , ο οποίος μου εξέφρασε τα παράπονά του , όσον αφορά τα δύο διαφορετικά φύλλα αγώνα που μας έστειλαν οι δύο ομάδες και εκθέτουν την ομάδα του .
Όχι όμως μόνο αυτό . Μου τόνισε ότι πρέπει να γράψω ένα άρθρο οποσδήποτε μέχρι αύριο , για αποκατάσταση της αλήθειας διότι αλλιώς υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.
Μου έστειλε και το φύλλο αγώνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού ΚΑΙ ο Παναθλητικός , μετά από χθες το πρωί που του το είχα ζητήσει , στο οποίο φαίνεται όντως ότι έχει κάποιο λάθος " Εκ παραδρομής ", όπως είπε ο έφορος.
Οι πόντοι όμως είναι σωστοί.
Παρ όλα αυτά όμως όσα έγραψα και θεωρεί ο Παναθλητικός ότι τον εκθέτουν;;;; είναι σωστά . Στα δύο φύλλα υπάρχουν παίκτριες που έχουν παραπάνω πόντους από το ένα στο άλλο, τα τρίποντα είναι όντως δύο και σε διαφορετικές παίκτριες και φυσικά απ' όλα αυτά σίγουρα το φύλλο δεν αντικατωπτρίζει τι έγινε στον αγώνα.
Για να γράψω και κάτι τελευταίο και να μην ξανά ασχοληθώ. Δεν γράφει πουθενά και για καμιά ομάδα ότι έγινε ηθελημένη αλλοίωση του φύλλου αγώνα .
Ελπίζουμε να καλύψαμε την ομάδα του Παναθλητικού και ζητάμε συγνώμη αν φέραμε σε δύσκολη θέση  την ομάδα που δώσαμε πολλά σε χρόνια και χρήμα. Ο μεγάλος Ηρακλής από την άλλη , έχει τον Βαγγέλη και είναι πολύ μεγάλος και εμείς  πολύ μικροί για να τον καλύψουμε.

0 Comentarios