Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Καραγιαννίδης Γιώργος : Νίκη και ανάκαμψηΤο συμπέρασμα που βγαίνει από τη φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Β' εθνικής είναι ότι ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο κερδίζει . Επίσης Ότι όλες οι ομάδες κάνουν νίκες .
Οι Μαχητές Πειραματικό την Κυριακή 31/03 στις 17:00 αγωνίζονται με μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας , τον Φίλιππο Βέροιας , ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
Η ομάδα των Πεύκων θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στη Β' εθνική ,αλλά και να ανέβει ψυχολογικά , μιας και προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες.


Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Γιώργος Καραγιαννίδης για το παιχνίδι:
"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι , με μια ομάδα  η οποία βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα . Εμείς ερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη για να επιστρέψουμε στις νίκες και να ανακάμψουμε ψυχολογικά. "
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *