Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα με Πυλαία | Δηλώσεις Σιαμέτη , Σαρηγιαννίδου


Δεν είναι τυχαία η φετινή θέση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 γυναικών. Σήμερα απέδειξε περίτρανα ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο . Η σημερινή μεγάλη νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων δείχνει ότι ο ΠΑΣ του Γιώργου Σιαμέτη είναι και θα είναι στο μέλλον μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της κατηγορίας.

Διαβάστε τι δήλωσαν στο GrSpotakia ο προπονητής του ΠΑΣ , Γιώργος Σιαμέτης και η παίκτρια  Ντίνα Σαρηγιαννίδου :

Σιαμέτης: Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε απίστευτα σκληρά για να εμφανιστούμε έτοιμοι. Καταθέσαμε ψυχή σήμερα... το μυαλό μας μέσα στο κεφάλι... 4 ματς 4 τελικοί...το πιστεύουμε όλο και πιο πολύ!!!!


Σαρηγιαννίδου: Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας. Μας έδωσε απίστευτη ώθηση. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Παίζω τόσα χρόνια μπάσκετ και τέτοια στήριξη από φιλάθλους γυναικείας ομάδας μπάσκετ είναι πρωτόγνωρη. Θα το πάμε μέχρι τέλους γιατί  αυτός ο τεράστιος σύλλογος αξίζει να είναι στην ανώτερη κατηγορία.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *