Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Άρη | Δηλώσεις Σακουλάκη , Γράψα| Φύλλο αγώνα


Διαβάστε τι δήλωσαν στο GrSpotakia οι παίκτριες του Άρη Γωγώ Σακουλάκη και Ευτυχία Γράψα  : 

Σακουλάκη Γωγώ : Ήταν   ένα παιχνίδι στα μέτρα μας , δε χάσαμε τον έλεγχο , εκτελέσαμε τις οδηγίες του προπονητή και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς .

Ευτυχία Γράψα : Εκτελέσαμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή ,ήμασταν συγκεντρωμένες σε όλο το ματς και παρά το εκτός έδρας παιχνίδι ήμασταν πολύ εύστοχες, γεγονός που βοήθησε ν πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το ευχαριστηθήκαμε αρκετά , αλλά πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι ,για το οποίο θα έχουμε αρκετό χρόνο να πρετοιμαστούμε , λόγω της διακοπής που ακολουθεί .


Δεκάλεπτα : 8-18, 24-36, 33-47, 45-62

ΑΡΗΣ(Συροπουλος) Γκρίτζαλη 15(3), Γράψα 19(2), Λάλου 3, Τζιαμπάζη 15(3), Παπαιωαννου 1, Βεντούρα 2, Σακουλάκη, Μπαξεβανίδου, Βατσιτσίδου 5, Ευσταθίου 2, Λαγκαδιώτου.

Ολύμπια Λάρισας  (Λόφτι) Μιχαηλίδου 4, Μοδέα, Σουλιώτη 5, Μαργαρίτη 2, Σολωμού 7(1), Λιάσκου 6, Σκαρλή 3(1), Πατούνη 2, Κουτσουνούρη 5(1), Μπενέκη 11.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *