Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.



ARIS WBC | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ του Α.Σ. Άρη ανακοινώνει ότι ο αγώνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του ΜΓΣ Πανσερραϊκός την Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα 12.00, στο ΠΑΛAΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, θα αφιερωθεί στην κοινωνική εκστρατεία «ΙΔΑΝΙΚΑ».
Η κοινωνική εκστρατεία «ΙΔΑΝΙΚΑ» υλοποιείται από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θες/νίκης για να προστατεύονται τα παιδιά με νοητική αναπηρία από σεξουαλική κακοποίηση και από κάθε άλλη βία και ρατσισμό και για να λαμβάνουν όλοι τις διαθέσιμες υπηρεσίες για την αναπηρία τους.
Η πρωτοβουλία για την αφιέρωση του προαναφερόμενου αγώνα της ομάδας μας στην εκστρατεία ΙΔΑΝΙΚΑ, εντάσσεται στη γενικότερη απόφαση του Α.Σ. Άρης για την υποστήριξη της, που θα εκδηλωθεί στη συνέχεια και με άλλες ενέργειες. Ενώ ήδη οι γυναικείες ομάδες μας μπάσκετ έχουν γίνει πρεσβευτές της εκστρατείας.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, όλους τους φίλους του μπάσκετ, όλους τους φιλάθλους και όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να υποστηρίξουν την κοινωνική εκστρατεία ΙΔΑΝΙΚΑ συμπληρώνοντας τη σχετική Δήλωση Υποστήριξης στην ιστοσελίδα www.idanika.gr.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *