Μαχητές Πειραματικό| Με "ειδικό κουμπαρά" και δωρεάν μπάρμπεκιου στην τελευταία αναμέτρηση

Με ιδανικό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων , αφού εκτός από την εκπλήρωση των αστόχων που είχε βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς , έκλεισε με  "ειδικό κουμπαρά"  του οποίου τα χρήματα θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και δωρεάν μπάρμπεκιου για όλους.
Όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με  δωρεάν είσοδο στο τέλος του οποίου ευχαρίστησε όλους ο Τόλης Συμεωνίδης , ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σίμου Δανιηλίδη.
Τέλος   μοιράστηκαν   αναμνηστικά στα παιδιά της ακαδημίας που πάντα δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας , όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, τους αυριανούς μεγάλους Μαχητές.Αίας Ευόσμου - ΑΟ Πολυγύρου 85- 68 Γ' Εθν 4ος 2018- 19 HL | Φύλλο αγώνα |Δηλώσεις Καπίδη


Δήλωση του Β.Προπονητή ου Αία Ευόσμου  Βασίλη Καπίδη , μετά την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 17 πόντους διαφορά :

"Η ομάδα μας έχει έναν ξεχωριστό τρόπο λειτουργίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Η φιλοσοφία του head coach είναι να δίνει έμφαση στην προπόνηση αλλά και τη σωστή νοοτροπία,τον τρόπου συγκέντρωσης και την βελτίωση των νέων αθλητών. Οι αθλητές μας κάνουν καθημερινά υπέρβαση και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς!!
Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα μέσω της προπόνησης και στο τέλος να πάρουμε ότι μας αξίζει και μας αντιστοιχεί σε σχέση με την προσπάθεια που κάνουμε."


Σύμφωνα με την ΕΟΚ : 

Δεκάλεπτα: 30-11, 49-26, 60-49, 85-68

Διαιτητές: Γερακίνης, Κοντογιάννης

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος, Κόρκας): Βαρδής, Σκεμπής 11 (2), Λαζαρίδης 23 (5), Γαΐτανης, Ρόπουτης 9(2), Καρασίμος, Παντόπουλος, Περιστεράκης, Σεκαδάκης 5 (1), Νέσης 21 (4), Μπρουκς 3 (1), Σαββίδης 13 (1) .

ΑΟ Πολυγύρου (Τσούρμας): Νικολαΐδης 3 (1), Πιπιλιάρης 17, Κουλαξής 13 (2), Παυλέας 3, Στυλιανίδης 14 (2), Νούκαρης 8 (2), Σπουργίτης 2, Αζίζης 8 (1).

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *