Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Ίκαροι Σερρών - Μαχητές Πειραματικό 68-68(κ.α) 74-80 τελικό |Δήλωση Χατζηκυριακίδη | Φύλλο αγώναΑν και το παιχνίδι πήγε στην παράταση οι Μαχητές Πειραματικό τελικά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και συνεχίζουν την εξαιρετική , του 2ου γύρου πορεία τους. 

Διαβάστε τι δήλωσε στο GrSpotakia ο προπονητής των Μαχητών Πειραματικού Λευτέρης Χατζηκυριακίδης :
"Ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη για εμάς ,η 3 συνεχόμενη και συνολικά η 3η εκτός έδρας σε 4 παιχνίδια . Σήμερα θα το ευχαριστηθούμε ,αλλά από Τρίτη το μυαλό μας θα είναι στο επόμενο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας . 
Συγχαρητήρια στους αθλητές.
Καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή σε όλους
Προχωράμε"

Οι πόντοι που σημειώθηκαν:

Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Κάτος 11(3),Γεωργιανός 21(5),Δαλαγκόζης,Παπαδόπουλος , Καραμπέκης 20(2), Θολιώτης 2, Φώτογλου 18(3),Κακιούζης 2


Μαχητές Πειραματικό (Χατζηκυριακίδης): Βογιατζής 9(3),Μαυρίδης 18(1), Χατζημιχαηλίδης 4,Κλωνάρας 6,Τσιμίδης 3, Βαιντερλής , Μητσάκης 18(4), Ελευθεριάδης 17(1)

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *