Άρης WBC | Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας | Promo video

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του γυναικείου Άρη , σε πολύ δελεαστική τιμή . Είναι μια ευκαιρία για όλους όσοι θέλετε και δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθείσετε ποιοτικό γυναικείο μπάσκετ να επισκεφτείτε το Αλεξάνδρειο .
Η ομάδα του Άρη φέτος εμφανίζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι και θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Παρακολουθείστε το promo video

Ίκαροι Σερρών - Μαχητές Πειραματικό 68-68(κ.α) 74-80 τελικό |Δήλωση Χατζηκυριακίδη | Φύλλο αγώναΑν και το παιχνίδι πήγε στην παράταση οι Μαχητές Πειραματικό τελικά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και συνεχίζουν την εξαιρετική , του 2ου γύρου πορεία τους. 

Διαβάστε τι δήλωσε στο GrSpotakia ο προπονητής των Μαχητών Πειραματικού Λευτέρης Χατζηκυριακίδης :
"Ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη για εμάς ,η 3 συνεχόμενη και συνολικά η 3η εκτός έδρας σε 4 παιχνίδια . Σήμερα θα το ευχαριστηθούμε ,αλλά από Τρίτη το μυαλό μας θα είναι στο επόμενο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας . 
Συγχαρητήρια στους αθλητές.
Καλά κούλουμα και καλή Σαρακοστή σε όλους
Προχωράμε"

Οι πόντοι που σημειώθηκαν:

Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Κάτος 11(3),Γεωργιανός 21(5),Δαλαγκόζης,Παπαδόπουλος , Καραμπέκης 20(2), Θολιώτης 2, Φώτογλου 18(3),Κακιούζης 2


Μαχητές Πειραματικό (Χατζηκυριακίδης): Βογιατζής 9(3),Μαυρίδης 18(1), Χατζημιχαηλίδης 4,Κλωνάρας 6,Τσιμίδης 3, Βαιντερλής , Μητσάκης 18(4), Ελευθεριάδης 17(1)

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *