Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Pre Game Interview Μαχητών Πειραματικού :Φιλικό με Ανατόλια πριν την αναμέτρηση με Κέρκυρα| Vid - Pics

Μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού , οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν τα θετικά αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγωνιστικών.
Ένας δύσκολος αντίπαλος ο Φαίακας ο οποίος θέλει να ανέβει στη βαθμολογία , έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία .
Με μια από τις πιο δύσκολες φιλικές αναμετρήσεις τέλειωσε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας των Πεύκων η οποία αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του ομάδα του ομίλου , το Ανατόλια.Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο Facebook , Twitter , InstagramΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *