ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μαχητές Πειραματικό: Φιλικό προετοιμασίας με Ευκαρπία| Δήλωση Καραγιαννίδη | PicsΈνα δυνατό φιλικό , με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της Ευκαρπίας, εν όψει του εντός έδρας Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος ,με το Στρατώνι  , χθες για τους Μαχητές Πειραματικού . 
Ο Coach Χατζηκυριακίδης είναι προφανές ότι θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να έχει εικόνα των δυνατοτήτων  της ομάδας και του κάθε παίκτη ξεχωριστά , μιας και βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας μόλις μιάμιση εβδομάδα.
Η ομάδα των Πεύκων θέλει να πετύχει μια ακόμη νίκη , μετά και το επιτυχημένο εκτός έδρας αποτέλεσμα στη Λαμία. 
Την Κυριακή στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του συλλόγου στο κλειστό των Πεύκων.

Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης των Πεύκων , Καραγιαννίδης Γιώργος ,  ο οποίος επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του :

"Το ματς με το Στρατώνι είναι ένα σημαντικό ματς το οποίο πρέπει να το πάρουμε για να μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα. Ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη η οποία μας άλλαξε την ψυχολογία ,διότι ερχόμασταν από ένα σερί ηττών .

Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση έχω μπει αυτήν την τελευταία  εβδομάδα στις προπονήσεις προσπαθώ να βρω  τον ρυθμό μου, τα πατήματα μου. Στο ματς αν όλα πάνε καλά ΝΑΙ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ." 0 Comentarios