ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Μακεδονικός: Νέες συναντήσεις της ακαδημίας μπάσκετ με την παιδοψυχολόγο Αλεξάνδρα ΔήμουΟλοκληρώθηκαν για τον μήνα Φεβρουάριο τα μαθήματα παιδοψυχολογίας στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού με την παιδοψυχολόγο του συλλόγου Αλεξάνδρα Δήμου.

Όλα τα τμήματα της ακαδημίας Μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί της, να συζητήσουν θέματα που τα απασχολούν σχετικά με την δυναμική της ομάδας τους καθώς και με τις σχέσεις μεταξύ των συμπαικτών τους. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να αναστοχαστούν πάνω στους πρόσφατους αγώνες που έπαιξαν, να ανακαλύψουν τι πήγε στραβά ή τι ήταν πραγματικά βοηθητικό, τι μπορεί να βελτιωθεί ή να αλλάξει και με ποιον τρόπο. Ακόμα, τα παιδιά συστήθηκαν με την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι και τη σημασία που η έννοια αυτή κατέχει για έναν αθλητή και ακόμα περισσότερο για μια ομάδα.

Τα παιδιά πήραν μέρος σε εκπαιδευτικές και βιωματικές δραστηριότητες που αποσκοπούσαν στην βελτίωση της συνεργασίας, στην καλλιέργεια της εμπιστοσύνης, στην αυτογνωσία τους ως αθλητές αλλά και ως ομάδα, καθώς και στη διαμόρφωση ενός ορθού αγωνιστικού πνεύματος. Ουσιαστικά, οι αθλητές μας εφοδιάζονται με γνώση και μάθηση μέσα από την πράξη, την σφαιρική ανάπτυξη και την υποστήριξη.

Καθώς η καλή επικοινωνία και η άμεση συνεργασία αποτελούν τα θεμέλια της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας και κυρίως της αποτελεσματικότερης στήριξης των αθλητών μας, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με κα Δήμου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου για να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα και την φιλοσοφία του καθώς και να την συμβουλευτούν για θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.

Η ακαδημία του Μακεδονικού ευχαριστεί θερμά τους γονείς αλλά και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν.


www.makedonikos.gr

0 Comentarios