Έκοψαν την πίτα τους διοίκηση και ανθρώπινο δυναμικό του Μακεδονικού (Pics)

Μια βασιλόπιτα γεμάτη γεύσεις και αρώματα από τη νέα χρονιά στην οποία βαδίζουμε, το 2020, μια πίτα νόστιμη σαν τα κατορθώματα όλων των μελών της οικογένειας του Μακεδονικού, η πιο «πράσινη» πίτα, κόπηκε χθες στο εστιατόριο Tandur, το οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας.

Τα στελέχη της διοίκησης, διευθυντές, εκπρόσωποι, προπονητές και γυμναστές των ομάδων μας, γιατροί, φροντιστές, γραμματείς, υπεύθυνοι καθαρισμού, υπεύθυνοι χώρου εστίασης, υπεύθυνοι του ΚΔΑΠ, σύσσωμο και συνεχώς αυξανόμενο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας γέμισε με χαμόγελα τον ζεστό χώρο του Tandur και υποδέχτηκε με ανοιχτή καρδιά το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, μεταξύ άλλων δήλωσε: «είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ αυτήν την ιστορική ομάδα με το όνομα της Μακεδονίας μας και ευελπιστώ να πηγαίνουν όλα καλά στη χώρα μας και να είμαστε υγιείς. Κάθε χρόνο αυξανόμαστε και το προσωπικό διογκώνεται, βλέπω συνεχώς νέα πρόσωπα και αυτό με χαροποιεί …

ALLIANCE FITNESS CENTER - Train like a Pro |Vid - PicsΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΤΟΥ ALLIENCE FITNESS CENTER

PERSONAL TRAINING
Εξατομικευμένη άσκηση με προσωπική επίβλεψη του ασκούμενου. Ρόλος μας να διασφαλίσουμε την καθοδήγηση μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής εκγύμνασης μέσα από προσαρμοσμένα προγράμματα άσκησης, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

SEMI PERSONAL TRAINING
Αποτελείται συνήθως από γκρουπ 4-5 ατόμων. Μια μέθοδος προπόνησης που συνδυάζει τα θετικά στοιχεία του personal training όσο και του group training. Εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αποτελεσματική, διασκεδαστική άλλα και υψηλής ποιότητας προπόνηση.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
Η προπονητική καθοδήγηση για κάθε νέο αθλούμενο αρχίζει με τη δημιουργία του προσωπικού του προγράμματος εκγύμνασης. Το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης συντάσσεται βάσει των αναγκών και των στόχων που έχει ο κάθε αθλούμενος. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ανάλογα με τις ανάγκες πάντα αλλά και την πρόοδο που επιτυνγχάνει το πρόγραμμα ανανεώνεται.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ
Η προετοιμασία των αθλητών σχεδιάζεται πάντα με πολύ προσοχή, ανάλογα με το άθλημα, την ηλικία,τις ατομικές ιδιαιτερότητες και τη θέση του κάθε αθλητή. Το πρόγραμμα προετοιμασίας αθλητών στοχεύει στην βελτίωση της αθλητικότητας καθώς επίσης και στην πρόληψη και μείωση των τραυματισμών.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Το Alliance Fitness Center αναλαμβάνει μεθοδικά και με πολύ προσοχή, την επανένταξη του ατόμου-αθλητή, στις καθημερινές αθλητικές του δραστηριότητες –επαγγελματικές και μη- μετά από έναν τραυματισμό. Σε συνεργασία πάντα με τον εκάστοτε γιατρό ή φυσιοθεραπευτή ο οποίος ανέλαβε να θεραπεύσει τον τραυματισμό, ξεκινάει η διαδικασία αποκατάστασης και ενδυνάμωσης.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ FITNESS
Απευθυνόμαστε σαφώς σε όλων των ειδών αθλούμενους , ανεξάρτητου φύλλου και ηλικίας. Κύριος στόχος είναι η καλή λειτουργία του καρδιοαναπνευστικού, καρδιαγγειακού και μυοσκελετικού συστήματος και η επίτευξη και διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους. Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται υπό την καθοδήγηση μας, μέσα από ένα συστηματικό πρόγραμμα άσκησης και σωστής διατροφής.


Στο μικρόφωνο η Ελευθερία Γκαντιτζικίδου
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΑΝΗ ΑΡΝΙΔΗ

ΤΕΦΑΑ / ΑΠΘ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

 Κύρια Ειδικότητα: Καλαθοσφαίριση

 Δευτερεύουσα: Αποκατάσταση & Άσκηση Χρόνιων Παθήσεων & Τραυματισμών

 Δευτερεύουσα: Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου

 Ειδίκευση σε TRX & PILATES

 Πάνω από 8 χρόνια εμπειρία σε Personal & Group προπονήσεις

 Ατομικές Προπονήσεις: Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Κατσίβελης

Ομαδικές Προπονήσεις: ΑΡΗΣ (Γυναικείο), Παναθλητικός Συκεών (Γυναικείο), Β.Α.Ο. (Αντρικό), Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Αντρικό), Α.Σ. Ασβεστοχωρίου (Αντρικό)ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνου Αντύπα 41, Πυλαία

Phone: 2311 298251

Mobile: +306972071820

Email: info@alliancefitness.gr

Δείτε τις φωτογραφίες από το πρωτότυπο και ALLIANCE FITNESS CENTERΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *