Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

ΒΑΟ - ΔΕΚΑ 78 - 51 Β' Εθν 4ος 2018 - 19 HL| Δήλωση Πάνου Νομικού | Φύλλο αγώνα


Διαβάστε τι δήλωσε στο GrSpotakia , ο προπονητής του ΒΑΟ , Πάνος Νομικός , μετά το νικηφόρο αγώνα με τη ΔΕΚΑ :
Σήμερα , έγινε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Βαθμολογικά είχαμε - και ακόμα έχουμε - μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης. Η ΔΕΚΑ είναι μια ομάδα με κάποιους έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες και με αρκετούς νεαρούς αξιόλογους αλλά και με έναν έμπειρο προπονητή. Στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει με διαφορά 11 πόντων (86-75), σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο για την ομάδα μας, που δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. 
Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε το κομμάτι της άμυνας μας για να αντιμετωπίσουμε τον επιθετικό πλουραλισμό του αντιπάλου μας, αλλά ταυτόχρονα να βελτιωθούμε και στο δικό μας σκοράρισμα. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί και έτσι πήραμε την νίκη και τους δύο  πολύ σημαντικούς βαθμούς. Για μας η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη αλλά έχω τεράστια πίστη στις ικανότητες και το πάθος των παικτών μου, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.


Σύμφωνα με την ΕΟΚ :

Δεκάλεπτα: 20-14, 40-33, 64-42, 78-51

Διαιτητής: Βασιλόπουλος, Δέλλας

ΒΑΟ (Νομικός, Κατσής): Λεπτοκαρίδης 16(3), Μπαγκντασαριάν 2, Πετρίδης 13, Τζουβάρας 7(1), Ταζόπουλος 11(1), Χότζα 12(1), Μαδεμλής 2, Πισιώτης 7(1), Βουνάκης 5(1), Γιαννούλης 3, Μαγής, Ζαχαρίας.

ΔΕΚΑ (Κυριαζής): Βογιατζής 6(2), Βενετίδης 7(1), Τσιροπούλης 2, Χαρταβέλλας 1, Ροΐδης, Κοϊμτζόγλου 8(1), Παπασάβογλου 5(1), Μπάκος 4, Τσιροπούλης, Κρίτσικας 7, Πρωτούλης 11(1).
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *