ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Η Ιωάννα - Δάφνη Κωφίδου παίκτρια του Άρη | Ανακοίνωση | Δήλωση

Το γυναικείο μπάσκετ του Άρη συνεχίζει να επενδύει στα νέα παιδιά και εντάσει στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου την αθλήτρια Κωφί...

Εθνικός Κ.Σ. - Μαύρα Πρόβατα 77 - 54 | Φύλλο αγώνα


Πηγή : Εθνικός Κ.Σ.

Δεν είχε τίποτα να ζηλέψει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Εθνικού Κ.Σ. " Ethnikos Basketball Arena " , από κάποια άλλη έδρα επαγγελματικής ομάδας . Ήμερες ένδοξου παρελθόντος . Περίπου 100 άτομα παρακολούθησαν τον φανταστικό χθεσινοβραδινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Εθνικός Κ.Σ. και Μαύρα Πρόβατα .
     Ένα γνωμικό λέει " Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται " . Στην προκειμένη περίπτωση " ο καλός ο Καπετανίδης Αντώνης " φουρτούνες προκάλεσε στους φιλοξενούμενους . Σε ένα παιχνίδι αρκετό ανοιχτό , με κλειστές άμυνες , ο παίκτης κλειδί που χάρισε με το παιχνίδι του , τη νίκη στην ομάδα του , ήταν ο Καπετανίδης Αντώνης . Οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον εν λόγω παίχτη αφού τα έκανε όλα σε επίθεση και άμυνα  .
     Όσον αφορά το παιχνίδι , ουσιαστικά , ο γηπεδούχος Εθνικός Κ.Σ. έπαιξε , το πλέον μεστό του πρώτο δεκάλεπτο . Πρεσάροντας ψηλά από την αρχή , τους κινητικούς περιφερειακούς  των αντιπάλων και φιλοξενούμενων , οι οποίοι δημιούργησαν πολλά  προβλήματα .
Αυτό ήταν αρκετό για τους παίχτες του Εθνικού Κ.Σ. . Με αιχμή του δόρατος τον Καπετανίδη και με τη συνδρομή του Προδρομίδη , το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 24 - 09 . Οι φιλοξενούμενοι όσο και να προσπάθησαν με τους Λεμονίδη και Ράπτη , δεν μπόρεσαν να μειώσουν την  διαφορά στα υπόλοιπα δεκάλεπτα ,αν και ήταν αυτοί που ξεχώρισαν , αφού με την προσπάθεια τους , δεν άφησαν να ξεφύγει η διαφορά σε μεγαλύτερα επίπεδα .
    Με αυτήν του τη νίκη ο Εθνικος Κ.Σ. φτάνει τους 40 βαθμούς με 20/20 νίκες και εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στην 1η θέση της Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. , θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο . Τα Μαύρα Πρόβατα , μετά το σημερινό στραβοπάτημα παραμένουν 4οι με 31 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο από τον 3ο , ο οποίος έχει 33 βαθμούς και είναι στην προνομιακή θέση ανόδου μέσω μπαράζ .
 

Δεκάλεπτα : 24 - 09 , 41 - 29 , 62 - 41 , 77 - 54

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Μάγη , Αναστασιάδης

ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ. ( Νέτας , Βατιάνης ) : Οταμπασίδης 10 , Προδρομίδης 25(7) , Στρίμτσος , Καλτσούνης 9(1) , Καπετανίδης 18 , Μιμήκος , Βατιάνης 3 , Μπρακόπουλος , Χουρίδης 4 , Χιτ 8

ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ( Τρανός ) : Σιδεράς 4 , Μαυρίδης 9 , Μπαμπατζανής 3(1) , Αμανατίδης 5 , Γιαπουτζής 3 , Ράπτης 13 , Λεμονίδης 7 , Ξυδάς 5 , Ζαφειριάδης 5 , Καντζαρίδης0 Comentarios