Μακεδονικός- Στρατώνι 64- 79 Β' Εθνική 2018- 19 HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ της Β΄εθνικής , Μακεδονικός-Στρατώνι στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄εθνκής.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΠΟ Νέων Μουδανιών-Αίας Ευόσμου 72-84| Δήλωση Άγγελου Τσαούση | Φύλλο αγώναΜετά την εκτός έδρας νίκη του Αία με τα Μουδανιά το Άγγελος Τσαούσης δήλωσε στο GrSpotakia :

"Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση κάνουμε βήματα μπροστά και αυτό είναι το ζητούμενο μας. Θέλουμε και προσπαθούμε να προπονούμαστε με απόλυτη συγκέντρωση και αυτό έχει αποτέλεσμα  στην εικόνα μας  σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού μας. Πιστεύω  πως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, μας βελτιώνει πολύ μέρα με την μέρα σε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε σ αυτήν την ηλικία, ατομικά και  ομαδικά και προσπαθούμε να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι κάθε μέρα. Κάτι το οποίο είναι απαραίτητο και σημαντικό  σήμερα στο μπάσκετ. Μέσα από την δουλειά μας συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας."


Σύμφωνα με την ΕΟΚ : 

Δεκάλεπτα: 20-23, 32-38, 54-61, 72-84

Διαιτητές: Γκέκας, Τοπαλίδης

ΠΟ Νέων Μουδανιών (Παναγιωτόπουλος): Σερέτης, Βέτσος 3, Φιλοξενίδης 10, Τσιγγελίδης 4, Σούρλας, Τεζετζίδης, Γκουτσούχας, Μπακρατσάς 1, Τσοπουρίδης 14, Ζάχαρης 19 (3), Τογανίδης 21, Τσαϊσάρης.

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος, Κόρκας) Μπρουκς 5, Βαρδής 6 (1), Σκεμπής 2, Σαββίδης 5, Γαϊτάνης 6 (2), Ρόπουτης 20 (2), Καρασίμος 6, Τσαούσης, Παντόπουλος 7 (1), Περιστεράκης 5 (1), Σεκαδάκης 3 (1), Μέσης 19.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *