Συνέντευξη | Αλέξανδρος Βαρυτιμίδης : Οι προπονητές πρέπει να είναι Up to date

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Αλέξανδρου Βαρυτιμίδη , ενός νέου και πολλά υποσχόμενου  προπονητή.
Μιλάμε για το τοπικό πρωτάθλημα , τις ακαδημίες , τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι προπονητές και αν οι μάνατζερ βοηθάνε στην ανάπτυξη του αθλήματος   .

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΠΟ Νέων Μουδανιών-Αίας Ευόσμου 72-84| Δήλωση Άγγελου Τσαούση | Φύλλο αγώναΜετά την εκτός έδρας νίκη του Αία με τα Μουδανιά το Άγγελος Τσαούσης δήλωσε στο GrSpotakia :

"Παιχνίδι με το παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση κάνουμε βήματα μπροστά και αυτό είναι το ζητούμενο μας. Θέλουμε και προσπαθούμε να προπονούμαστε με απόλυτη συγκέντρωση και αυτό έχει αποτέλεσμα  στην εικόνα μας  σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού μας. Πιστεύω  πως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, μας βελτιώνει πολύ μέρα με την μέρα σε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε σ αυτήν την ηλικία, ατομικά και  ομαδικά και προσπαθούμε να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι κάθε μέρα. Κάτι το οποίο είναι απαραίτητο και σημαντικό  σήμερα στο μπάσκετ. Μέσα από την δουλειά μας συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας."


Σύμφωνα με την ΕΟΚ : 

Δεκάλεπτα: 20-23, 32-38, 54-61, 72-84

Διαιτητές: Γκέκας, Τοπαλίδης

ΠΟ Νέων Μουδανιών (Παναγιωτόπουλος): Σερέτης, Βέτσος 3, Φιλοξενίδης 10, Τσιγγελίδης 4, Σούρλας, Τεζετζίδης, Γκουτσούχας, Μπακρατσάς 1, Τσοπουρίδης 14, Ζάχαρης 19 (3), Τογανίδης 21, Τσαϊσάρης.

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος, Κόρκας) Μπρουκς 5, Βαρδής 6 (1), Σκεμπής 2, Σαββίδης 5, Γαϊτάνης 6 (2), Ρόπουτης 20 (2), Καρασίμος 6, Τσαούσης, Παντόπουλος 7 (1), Περιστεράκης 5 (1), Σεκαδάκης 3 (1), Μέσης 19.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *