ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

ΜΑΣ Μαντουλίδης - ΑΓΣ Ιωαννίνων 71 - 85 Γ' Εθν 2018 - 19 HL| Δηλώσεις Νικολαΐδη - Τσουκανέλη | Φύλλο αγώνα

Σύμφωνα με την ΕΟΚ :

Δεκάλεπτα: 24-15, 38-47, 17-16, 71-85

Διαιτητές: Κοτσίμπος, Μπούγλος Παν.

Μαντουλίδης(Νικολαϊδης Ι., Καραμανώλης): Νικολαϊδης 13(1), Τάκης 15(1), Μπέλλος 5, Ρεφατλλάρι 18(6), Ψάθας 8, Καλόγηρος 8, Φόρογλου, Μαλανδρής 1, Σίμογλου 3(1).

AΓΣ Iωαννίνων (Τσουκανέλης): Ζαμπέτης 30(5), Σαχπαχίδης 6(2), Πουρνάρας 4, Xρυσής 20(1), Mάκης 8, Παπανικολάου, Θυμνιός 11(1), Φίλιος 2, Θώδης 4.


Δηλώσεις  του προπονητή του ΜΑΣ Μαντουλίδη Ιωσήφ Νικλαΐδη και του προπονητή του ΑΓΣ Ιωαννίνων Τσουκανέλη Σοφκή στο GrSpotakia  :

Ιωσήφ Νικολαΐδης : Μας κοστίσανε λάθη που κάναμε στην επίθεση και η εμπειρία σε κάποιες κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.


Τσουκανέλης Σοφοκλής : Σχετικά με το παιχνίδι χτες, καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη νίκη και την απόδοσή τους. Κερδίσαμε μια ομάδα νεανική με ενθουσιασμό και ταλέντο που τις αρέσει να παίζει επιθετικά στην άμυνα και να τρέχει σε ανοιχτό γήπεδο, διατηρώντας υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της για 40 λεπτά. Είναι μια "επικίνδυνη" ομάδα που αν δεν μπορέσεις να ανταποκριθείς στο ρυθμό της δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Εμείς μετά το 1ο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνα μας,ελέγξαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλοί επιθετικά και αυτό μας έδωσε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε την ομάδα του Μαντουλίδη για τη φιλοξενία και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

0 Comentarios