ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ GRSP ATHLETES GROUP

Παναθλητικός Συκεών - ΠΑΣ Γιάννινα 55 - 47 Α2 γυν 2018 - 19 HL| Φύλλο αγώνα |Δηλώσεις Διαβολεμένου - Σιαμέτη

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι προπονητές των δυο ομάδων , από τον Παναθλητικό η Βιβή Διαβολεμένου και από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σιαμέτης Γιώργος, δήλωσαν στο GrSpotakia :

Βιβή Διαβολεμένου :  Μετά από μια κακή εμφάνιση για εμάς κερδίσαμε την πιο σκληρή ομάδα του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που δείξανε χαρακτήρα και πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας . Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ και στοv coach.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθλητικού που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε την ώθηση για την νίκη.

Γιώργος Σιαμέτης : Παίξαμε με την καλύτερη αντικειμενικά ομάδα του πρωταθλήματος. Υπήρξαμε η ομάδα η οποία δυσκόλεψε περισσότερο και στα δυο ματς την ομάδα του Πανθλητικού.
Συγχαρητήρια στην coach Διαβολεμένου και στο τεχνικό επιτελείο της.  Αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό η ομάδα του Παναθλητικού θα στεφθεί άξια και αήττητη πρωταθλήτρια.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Παναθλητικού για την άψογη φιλοξενία. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

Φύλλο αγώνα σύμφωνα με την ΕΟΚ:

Διαιτητές: Σαρακενίδης – Χατζηκώστας

Δεκάλεπτα: 21-11, 28-19, 43-29, 55-47

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Χαιριστανίδου 12, Αντωνιάδου 5(1), Κιλαζίδου 11(1), Γιαννοπούλου 7, Γράψα 7(2), Σιδηροπούλου, Μυγδαλιά 6, Αθανασιάδου, Βουζούκου, Θωμά 7(1), Βαντσιούρη, Μπαξεβάνου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σαρηγιαννίδου): Ντόκου 7(1), Σαρηγιαννίδου 16(1), Χρηστάκη 2, Μεντεσίδου 2, Παφή 2, Ξανθοπούλου 5(1), Διαμαντοπούλου 2, Νταλά 9(1).

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube0 Comentarios