Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Ολυμπιάδα Ε.Α.Σ. - Εθνικός Κ.Σ. : 51 - 87 | Φύλλο αγώνα

Πηγή :Εθνικός  Κ.Σ.

Τέσσερις λέξεις και μόνο , θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον χθεσινό απογευματινό αγώνα που εξελίχθηκε στις εγκατάστασεις του WineGarden Arena στους Αμπελόκηπους . " Απίστευτο μπάσκετ , απίστευτοι άνθρωποι ".
     Και όμως , ακόμα και οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας Ολυμπιάδας Ε.Α.Σ. , έφυγαν χαρούμενοι , παρά την μεγάλη σε έκταση ήττα από τον φιλοξενούμενο και πρωτοπόρο  Εθνικό Κ.Σ. , με σκορ 51 - 87 ' . Όλοι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί παρά το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους , αφού μπόρεσαν να ευχαριστηθούν έναν ελεύθερο αγώνα , με πολλά και εντυπωσιακά καλάθια , εύστοχα τρίποντα , ασίστ πέρα από κάθε φαντασία , follow , ακόμα και buzzer beater .
     Την τιμητική τους , είχαν οι επιθέσεις και των δύο ομάδων , οι οποίες πήραν μπρος μετά το πρώτο πεντάλεπτο διότι άνοιξαν οι άμυνες , μέχρι να ξεκαθαρίσει ο νικητής .        Πέντε λεπτά ήθελε ο Εθνικός Κ.Σ. και με σκορ 5 -  21 , έβαλε τις βάσεις για να πάρει μία ακόμη νίκη και να φτάσει τους 38 βαθμούς και την πρώτη θέση στην βαθμολογία του ομίλου του στην Γ2 Ε.ΚΑ.Σ.Θ. .


Δεκάλεπτα : 14 - 32 , 26 - 53 , 39 - 69 , 51 - 87

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ξενιτόπουλος ,  Αναστασιάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ε.Α.Σ. ( Ταξιλταρίδης ) : Βέρρας , Πουταχίδης 14(4) , Βαφειάδης Β. 4 , Πανούσος 13(1) , Βαφειάδης Δ. 8 , Βλάχος , Γκέγκας , Προσωτσιανιώτης 2 , Σιώμος 6 , Κελγιώργης 4

ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.Σ ( Νέτας , Βατιάνης ) : Οταμπασίδης 8 , Προδρομίδης 10(1) , Στρίμτσος 5 , Καλτσούνης 14(3) , Καπετανίδης , Μιμήκος 4 , Χαρτάμπιλας , Σταυρίδης 11(1) , Μπρακόπουλος , Χουρίδης 25(1) , Χιτ 10ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *