Μαχητές Πειραματικό :Σε κυκλοφορία και τα διαρκείας

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Μαχητών Πειραματικό .
Αποκτήσετε το διαρκείας σας και απολαύστε για άλλη μια χρονιά μπάσκετ , σε μια από τις ποιο δυνατές κατηγορίες .
Οι Μαχητές Πειραματικό συνεχίζουν τη δυναμική παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ενισχύοντας το ρόστερ τους με.νέους παίκτες αλλά επενδύοντας και στα παιδιά της ακαδημίας τους .
Αγαπάμε το μπάσκετ και στηρίζουμε τις ομάδες που αναπτύσσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Μαχητές Πειραματικό | Δύσκολη εβδομάδα | Vid -Pics

Σε μια δύσκολη αγωνιστικά εβδομάδα μπαίνει η ομάδα των Μαχητών Πειραματικού ,αφού , μετά και τη δεύτερη αναβολή του εντός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη , η ομάδα πρέπει να δώσει τρεις αγώνες . Κυριακή 13/01 με το Ανατόλια εκτός , Τετάρτη 16/01 με την Ελευθερούπολη εντός και πάλι εντός με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά την επόμενη Κυριακή 20/01.
Εκτός όμως από την αγωνιστική δυσκολία , η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει και να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό της πρόσωπο , καλύπτοντας και το κενό που άφησε ένα από τα βασικά της στελέχη , ο Δημήτρης Στόλης . Ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν.
Παρ όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη δε δείχνουν να επηρεάζονται , μιας και το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο .
Φυσικά η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι δύσκολη όχι μόνο για την ομάδα των Πεύκων αλλά και για τις άλλες ομάδες του ομίλου που τροποποίησαν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα , λόγω των συνεχών αναβολών .

Παρακολουθείστε τι δήλωσαν οι παίκτες των Μαχητών Πειραματικού , Ελευθεριάδης και Τσιμίδης για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με το Ανατόλια.Δείτε τις φωτογραφίες της προετοιμασίας των Μαχητών Πειραματικού 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *