Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Μαχητές Πειραματικό | Δύσκολη εβδομάδα | Vid -Pics

Σε μια δύσκολη αγωνιστικά εβδομάδα μπαίνει η ομάδα των Μαχητών Πειραματικού ,αφού , μετά και τη δεύτερη αναβολή του εντός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη , η ομάδα πρέπει να δώσει τρεις αγώνες . Κυριακή 13/01 με το Ανατόλια εκτός , Τετάρτη 16/01 με την Ελευθερούπολη εντός και πάλι εντός με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά την επόμενη Κυριακή 20/01.
Εκτός όμως από την αγωνιστική δυσκολία , η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει και να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό της πρόσωπο , καλύπτοντας και το κενό που άφησε ένα από τα βασικά της στελέχη , ο Δημήτρης Στόλης . Ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν.
Παρ όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Γεροφώτη δε δείχνουν να επηρεάζονται , μιας και το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο .
Φυσικά η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι δύσκολη όχι μόνο για την ομάδα των Πεύκων αλλά και για τις άλλες ομάδες του ομίλου που τροποποίησαν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα , λόγω των συνεχών αναβολών .

Παρακολουθείστε τι δήλωσαν οι παίκτες των Μαχητών Πειραματικού , Ελευθεριάδης και Τσιμίδης για το προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με το Ανατόλια.Δείτε τις φωτογραφίες της προετοιμασίας των Μαχητών Πειραματικού 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *