Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Μαχητές Πειραματικό: Να αρχίσουμε νικηφόρα | Vid - Pics

Η πρώτη για το 2019 σήμερα για τους Μαχητές Πειραματικό , οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου ,05/01/2019, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πεύκων στις 17:00, με την Ελευθερούπολη Καβάλας ,η οποία δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.
Από την άλλη οι Μαχητές Πειραματικού θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με θετικό πρόσημο έχοντας ως αγωνιστικό αβαντάζ , θα μπορούσαμε να πούμε , την καλύτερη άμυνα για το 2018.

Παρακολουθείστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ηλία Κουγιουμτζίδη και τις ευχές Λαζάρου συνοδευόμενες με ένα ανάποδο κάρφωμα.


Οι φωτογραφίες της 1ης ημέρας


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *