Εκδήλωση κοπή πίτας των εργαζομένων του Μακεδονικού (pics)


Την ετήσια κοπή της πίτας διοργάνωσε το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου στο μεζεδοπωλείο Tandur στη Νεάπολη ο Α.Σ Μακεδονικός.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την επιτυχημένη χρονιά που μόλις πέρασε αλλά και να καλωσορίσουν το 2019 προσβλέποντας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο για τις ομάδες και τις ακαδημίες του αθλητικού συλλόγου όσο και για τα τμήματα του ΚΔΑΠ του Μακεδονικού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Ανδρώνης μίλησε για τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι» και την ακόμη μεγαλύτερη σημασία της μεταλαμπάδευσης του τόσο σημαντικού αυτού ιδεώδους στη νέα γενιά αθλητών μέσα από τις ακαδημίες. Αναφέρθηκε επίσης στη μακρά ιστορία του Μακεδονικού που δεν αποτελεί επ’ουδενί λόγο αιτία εφησυχασμού αλλά αντιθέτως, εφαλτήριο διαρκούς αναζήτησης για κάτι καλύτερο, κάτι νεότερο, πιο πρωτότυπο ώστε ο Μακεδονικός να ανταποκρίνεται διαρκώς στη φήμη του και την θέση που κατέχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μεταξύ των αθλητικών συλλόγων στη Θεσσαλονίκη. Συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά του στην ονομασία του συλλόγου και το σύμβολο του, το αστέρι της Βεργίνας, υπό το φως των δύσκολων στιγμών που περνάει η Μακεδονία μας όπως όλοι γνωρίζουμε από την πολιτική επικαιρότητα στις μέρες μας. Τέλος, ο κ. Ανδρώνης ευχαρίστησε το Γενικό Διευθυντή του Μακεδονικού κ. Γιώργο Παυλάκο για την προσφορά του και τη συμβολή του στην ανοδική πορεία του συλλόγου καθώς και όλους τους υπαλλήλους για το μεράκι και θέληση τους να συνεισφέρουν στην επιτυχία του.

Η βραδιά της 28ης Ιανουαρίου ήταν για το Μακεδονικό μια βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης, τα χαμόγελα όλων των παρευρισκομένων ήταν μεγάλα και λαμπερά και φυσικά, το ανάλαφρο αυτό κλίμα γεμάτο χαρά, γέλιο, κρασί και νοστιμότατους μεζέδες δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την άριστη εξυπηρέτηση και τις γεύσεις του Tandur το οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς.

https://www.makedonikos.gr/


0 Comentarios