Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Μακεδονικός: Ευρωλίγκα , φιλικά και γνωριμία με αστέρια του ΠΑΟ

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν το τριήμερο που πέρασε αθλητές και γονείς της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού, καθώς πραγματοποίησαν εκδρομή στην Αθήνα και παρακολούθησαν από κοντά το εξαιρετικό παιχνίδι για την Euroleague του Παναθηναίκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες αφού παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό μπασκετικό θέαμα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με μεγάλους αστέρες του μπάσκετ.

Την επόμενη μέρα τα τμήματα Προμίνι 2, Μίνι 1 και Μίνι 2 που συμμετείχαν στην εκδρομή έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ιωνικού Νίκαιας ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν εκεί με ακόμα ένα σπουδαίο αθλητή τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στην εκδρομή έδειξαν εξαιρετική αγωνιστική και εξω-αγωνιστική συμπεριφορά, «υποχρεώνοντας» έτσι την ακαδημία του συλλόγου να διοργανώνει και άλλες παρόμοιες εξορμήσεις.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *