Άρης WBC | Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας | Promo video

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του γυναικείου Άρη , σε πολύ δελεαστική τιμή . Είναι μια ευκαιρία για όλους όσοι θέλετε και δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθείσετε ποιοτικό γυναικείο μπάσκετ να επισκεφτείτε το Αλεξάνδρειο .
Η ομάδα του Άρη φέτος εμφανίζεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι και θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Παρακολουθείστε το promo video

Μακεδονικός: Ευρωλίγκα , φιλικά και γνωριμία με αστέρια του ΠΑΟ

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν το τριήμερο που πέρασε αθλητές και γονείς της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού, καθώς πραγματοποίησαν εκδρομή στην Αθήνα και παρακολούθησαν από κοντά το εξαιρετικό παιχνίδι για την Euroleague του Παναθηναίκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες αφού παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό μπασκετικό θέαμα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με μεγάλους αστέρες του μπάσκετ.

Την επόμενη μέρα τα τμήματα Προμίνι 2, Μίνι 1 και Μίνι 2 που συμμετείχαν στην εκδρομή έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ιωνικού Νίκαιας ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν εκεί με ακόμα ένα σπουδαίο αθλητή τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στην εκδρομή έδειξαν εξαιρετική αγωνιστική και εξω-αγωνιστική συμπεριφορά, «υποχρεώνοντας» έτσι την ακαδημία του συλλόγου να διοργανώνει και άλλες παρόμοιες εξορμήσεις.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *