Μαχητές Πειραματικό-Αίας Ευόσμου 57-67 U20M ΕΚΑΣΘ 2018-19 HL

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Παπαβασιλείου ) : Καραγιαννίδης 19(3), Παλιαχάνης 8, Κλωνάρας 9(1), Ντίτσιος, Τσιμίδης 4, Βαϊντερλής 3, Χριστοφόρης 6(2), Λαζάρου 7, Κουνατιδης

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος-Κόρκας) : Σαββίδης 15(1), Βαρδής, Παντόπουλος 7, Λαζαρίδης 8(1), Τσαούσης 9, Καρασίμος, Σεκαδάκης, Νέσης 7(1), Μπρουκς 21(5)

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ νέων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων και του Αία Ευόσμου.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Λέανδρος Βογιατζής : Παρά τις απώλειες ,βρίσκουμε ρυθμό

Φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για τον 2ο όμιλο της Β εθνικής , με την ομάδα των Πεύκων να βρίσκεται σε κομβικό σημείο . Με τέσσερις ήττες στη σειρά θα περίμενε κανείς να υπάρχει απογοήτευση , νεύρα και γκρίνια στην ομάδα .
Παρ όλα αυτά οι Μαχητές Πειραματικού, κάπως έτσι έγινε και πέρσι , συνεχίζουν με ακμαίο ηθικό και πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους.
Θέλετε ο τρόπος που αντιμετωπίζει η διοίκηση της ομάδας την κατάσταση ,  θέλετε ο τρόπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση ο coach Γεροφώτης ...το κλίμα είναι ιδανικό παρά το 0-4 .
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα ανάποδα ήρθαν μαζί η ανατροπή στο πρόγραμμα λόγω της αναβολής των αγώνων  , οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι κομμάτια δύσκολα , ειδικά σε μια κατηγορία που ο καλύτερος κερδίζει .
Ο αρχηγός της ομάδας και ένας από τους πιο έμπειρους της ομάδας, Λέανδρος Βογιατζής , μας λέει ότι η ομάδα , παρά τις απώλειες και τις ήττες  , βρίσκει ρυθμό .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε πριν τον αγώνα της Κυριακής με τη Χαλκηδόνα και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *