Φοίβος Γυμνόπουλος: Όσο πιο ψηλά γίνεται

GrSp:Τελικά η επιθυμία σου να είσαι προπονητής  στη Β εθνική έγινε πραγματικότητα και συνεχίζεις στον Αία ή θα συνέχιζες έτσι και αλλιώς ;

Φ.Γ. :Η επιθυμία μου είναι  να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Το γεγονός οτι κάναμε ενα βήμα παραπάνω μόνο θετικά το βλέπω. Έγινε κάτι που θεωρώ πως ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας της ομάδας και της δίκης μου να βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Β'εθνική.GrSp: Ήδη παρατηρούμε ότι η ομάδα έχει κρατήσει το βασικό κορμό της . Αλλάζοντας κατηγορία θα αλλάξει και τρόπος που θα αγωνίζεται η ομάδα ή θα δούμε πάλι πίεση και εντυπωσιακό μπάσκετ;

Φ.Γ.:  Στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον κορμό της τον ίδιο δυστυχώς όμως οι υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε όλους τους συλλόγους καθιστούν λιγο ευμετάβλητα τα πλάνα και τα σχέδια των προπονητών. Αυτό που σίγουρα για μενα δεν μεταβάλλεται είναι ο τρόπος που σκέφτομαι το παιχνίδι οπότε τα στοιχεία της ομάδας μας και οι επιλογές μας σε αθλητές θα είναι τέτοιες που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στι…

Λέανδρος Βογιατζής : Παρά τις απώλειες ,βρίσκουμε ρυθμό

Φτάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου για τον 2ο όμιλο της Β εθνικής , με την ομάδα των Πεύκων να βρίσκεται σε κομβικό σημείο . Με τέσσερις ήττες στη σειρά θα περίμενε κανείς να υπάρχει απογοήτευση , νεύρα και γκρίνια στην ομάδα .
Παρ όλα αυτά οι Μαχητές Πειραματικού, κάπως έτσι έγινε και πέρσι , συνεχίζουν με ακμαίο ηθικό και πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους.
Θέλετε ο τρόπος που αντιμετωπίζει η διοίκηση της ομάδας την κατάσταση ,  θέλετε ο τρόπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση ο coach Γεροφώτης ...το κλίμα είναι ιδανικό παρά το 0-4 .
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα ανάποδα ήρθαν μαζί η ανατροπή στο πρόγραμμα λόγω της αναβολής των αγώνων  , οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι κομμάτια δύσκολα , ειδικά σε μια κατηγορία που ο καλύτερος κερδίζει .
Ο αρχηγός της ομάδας και ένας από τους πιο έμπειρους της ομάδας, Λέανδρος Βογιατζής , μας λέει ότι η ομάδα , παρά τις απώλειες και τις ήττες  , βρίσκει ρυθμό .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε πριν τον αγώνα της Κυριακής με τη Χαλκηδόνα και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *