Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

ΣΑΑΚ Ανατόλια - Μαχητές Πειραματικό 76-71 | Φωτορεπορτάζ

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο κλειστό του Ανατόλια , με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν μια ασφαλή διαφορά , με το σκορ να εναλλάσσεται .
Οι Μαχητές παρά τις μεγάλες απουσίες , Στόλη και Καραγιαννίδη , ο οποίος τραυματίστηκε παραμονές αγώνα , έδειξαν καλό πρόσωπο , στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα .
Στο τελευταίο πεντάλεπτο και ενώ η ομάδα των Πεύκων προηγούνταν με 57-63 , το Ανατόλια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να διατηρήσει μια μικρή διαφορά η οποία του έδωσε και τη νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 13-10,34-33,49-50,76-71
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *