Μαχητές Πειραματικό :Σε κυκλοφορία και τα διαρκείας

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Μαχητών Πειραματικό .
Αποκτήσετε το διαρκείας σας και απολαύστε για άλλη μια χρονιά μπάσκετ , σε μια από τις ποιο δυνατές κατηγορίες .
Οι Μαχητές Πειραματικό συνεχίζουν τη δυναμική παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ενισχύοντας το ρόστερ τους με.νέους παίκτες αλλά επενδύοντας και στα παιδιά της ακαδημίας τους .
Αγαπάμε το μπάσκετ και στηρίζουμε τις ομάδες που αναπτύσσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Επίσκεψη αγάπης του Μακεδονικού στα Παιδικά Χωριά SOS

Αντιπροσωπεία παιχτών, διοίκησης και τεχνικού team της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, όπου παρέδωσε τα πράγματα τα οποία μάζεψαν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού στην διοργάνωση του »Παίζουμε και συνεισφέρουμε» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού χωριού αφού ενημέρωσαν τους ανθρώπους του συλλόγου για την δουλειά και τις δράσεις του χωριού ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τις οικογένειες της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού, που ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην πράξη αυτή αγάπη και ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός, πιστός στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα που αφορούν παιδιά, τάσσεται στο πλευρό όλων αυτών που ασχολούνται με τη φροντίδα και την προστασία τους και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *