Απόλλων Καλαμαριάς | Νίκη για τους Νέους| Φύλλο αγώνα

Νέα νίκη για την Κ20 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το τμήμα του συλλόγου κέρδισε τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς με σκορ 64-52. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απλοποίησε το έργο του και κατάφερε να "ανοίξει" την διαφορά (49-39 στο 30'), φτάνοντας σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, το τρίτο συνεχόμενο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 11-10, 30-25, 49-39, 64-52

Απόλλων Καλαμαριάς (Μπλάντας-Καραμουσαλίδης): Γεροστάθης 6, Ανδρεάδης 5 (1), Κυφωνίδης 17 (2), Κεραμάρης 3 (1), Κόκκιος 7 (1), Οικονομίδης, Παφίλης, Τσίγκας 8, Μακρής 12, Βαρδαβάς 6 (2)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Πενόπουλος): Ζώης, Σικοβίκας 5 (1), Μήτσιου 21 (2), Μυρωνίδης 4 (1), Ζγώνης, Μπιλής 2, Σέσε 3, Ματσίνας 14 (1), Αβραμίδης 3

Επίσκεψη αγάπης του Μακεδονικού στα Παιδικά Χωριά SOS

Αντιπροσωπεία παιχτών, διοίκησης και τεχνικού team της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, όπου παρέδωσε τα πράγματα τα οποία μάζεψαν οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού στην διοργάνωση του »Παίζουμε και συνεισφέρουμε» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου.

Οι υπεύθυνοι του παιδικού χωριού αφού ενημέρωσαν τους ανθρώπους του συλλόγου για την δουλειά και τις δράσεις του χωριού ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τις οικογένειες της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού, που ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην πράξη αυτή αγάπη και ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός, πιστός στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα που αφορούν παιδιά, τάσσεται στο πλευρό όλων αυτών που ασχολούνται με τη φροντίδα και την προστασία τους και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *