Μαχητές Πειραματικό-Αίας Ευόσμου 57-67 U20M ΕΚΑΣΘ 2018-19 HL

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Παπαβασιλείου ) : Καραγιαννίδης 19(3), Παλιαχάνης 8, Κλωνάρας 9(1), Ντίτσιος, Τσιμίδης 4, Βαϊντερλής 3, Χριστοφόρης 6(2), Λαζάρου 7, Κουνατιδης

Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος-Κόρκας) : Σαββίδης 15(1), Βαρδής, Παντόπουλος 7, Λαζαρίδης 8(1), Τσαούσης 9, Καρασίμος, Σεκαδάκης, Νέσης 7(1), Μπρουκς 21(5)

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ νέων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων και του Αία Ευόσμου.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Παραιτήθηκε ο Μύθου από τον Μακεδονικό


Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Δημήτρη Μύθου από την ομάδα μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Δημήτρης Μύθου μετά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα την ομάδας στην Β’ Εθνική, έθεσε την Δευτέρα την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου και παρά το ότι δεν έγινε δεκτή ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αποχαιρετώντας του παίχτες στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός παρά τον άκομψο τρόπο αποχώρησης του κ.Μύθου από την ομάδα, οφείλει να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία, και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η διοίκηση του συλλόγου είδη από εχθές βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή των οποίο και θα ανακοινώσει στα επόμενα 24ωρα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *