Μαχητές Πειραματικό :Σε κυκλοφορία και τα διαρκείας

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας των Μαχητών Πειραματικό .
Αποκτήσετε το διαρκείας σας και απολαύστε για άλλη μια χρονιά μπάσκετ , σε μια από τις ποιο δυνατές κατηγορίες .
Οι Μαχητές Πειραματικό συνεχίζουν τη δυναμική παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής ενισχύοντας το ρόστερ τους με.νέους παίκτες αλλά επενδύοντας και στα παιδιά της ακαδημίας τους .
Αγαπάμε το μπάσκετ και στηρίζουμε τις ομάδες που αναπτύσσουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Άρης | Παρουσίαση του Χορηγού ονόματος |Vid- Pics

Με μια πολύ ωραία εκδήλωση στο Κλεάνθης Βικελίδης και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα Vamos  , πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του χορηγού ονόματος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για τη σεζόν 2018-19.
Παρόντες ο πρόεδρος του ΑΣ ο αντιπρόεδρος και μέλη της διοίκησης , το προπονητικό team  αλλά και παίκτριες  , τίμησαν τον χορηγό για τη στήριξη στην ομάδα.
Φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειπε ο διευθυντής της εταιρείας κύριος Σαμπρής  Αλέξανδρος.

Παρακολουθείστε το βίντεο της παρουσίασης στο κανάλι μας στο Youtube:Η Nexus είναι μια σύγχρονη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους τομείς φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης έχουν οδηγήσει τη Nexus στην κορυφή και την έχουν καταστήσει ένα αξιόπιστο συνεργάτη στους τομείς των υπηρεσιών που προσφέρει.

Με στρατηγικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και τη δημιουργία ειλικρινών σχέσεων, που προάγουν την εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο όφελος η εταιρία αναλαμβάνει συμβάσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών ,, διασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας κόστους.

 Θεσσαλονίκη

Ποσειδώνος 87

55535 Πυλαία

Τ. 2310 365 436 | F. 2310 365437 E. info@nexusf.gr

 Αθήνα

Αριστοφάνους 8,

12134 Περιστέρι

Τ. 210 5720259 | F. 210 5720258

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης :
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *